» Новини » Володимир Шульмейстер вперше прокоментував призначення радником у Миколаївській ОДА

Володимир Шульмейстер вперше прокоментував призначення радником у Миколаївській ОДА

Директор програми “Інфраструктура” Українського інституту майбутнього призначений радником голови облдержадміністрації Миколаївської області.

Робота Шульмейстера на новій посаді почалася в другій половині липня 2017 року, але прокоментувати своє призначення чиновник вирішив тільки після затвердження перших завдань.

“Я приїхав у рідне місто Миколаїв на прохання голови облдержадміністрації Олексія Савченка. Завдань переді мною стоїть багато, основні можна розділити на дві категорії.

Перша — “внутрішні”: пожвавити роботу облдержадміністрації, об’єднати колектив ОДА в більш компактному просторі, адже сьогодні структурні підрозділи адміністрації розкидані по всьому місту, а це значно ускладнює всі управлінські процеси та заважає управлінському апарату бути мобільним.

Друга — “зовнішні”: всебічна допомога бізнесу області, спрямована на спрощення його функціонування, залучення інвестицій в економіку області. Цілковита “прозорізація” процесів, пов’язаних із витрачанням бюджетних коштів.

Одним із пріоритетів моєї роботи в структурі ОДА має стати сприяння масовій появі в області бетонних доріг і об’єктів альтернативної енергетики, таких як сонячні електростанції.

Упевнений, що запропоновані зміни зроблять роботу Миколаївської ОДА значно ефективнішою та позитивні зміни вже зовсім скоро будуть помітні як для жителей області, так і для місцевого бізнесу “, — розповів Шульмейстер.

Зі свого боку голова Миколаївської ОГА сподівається, що Володимир Шульмейстер допоможе вирішувати нагальні проблеми бізнесу.

“За моєю ініціативою в структурі Миколаївської ОДА з’явився Володимир Шульмейстер, який буде виконувати функції омбудсмена. Знаю Володимира дуже давно як справжнього професіонала та впевнений, що його управлінський досвід буде корисним у роботі для розвитку Миколаївської області.
Вже представив його керівникам районних державних адміністрацій і районних рад Миколаївщини.

Впевнений, що в особі Володимира Шульмейстера бізнес отримає максимальну підтримку у вирішенні своїх нагальних проблем.

Влада повинна робити максимум для того, щоб мати зворотній зв’язок із бізнесом — чути про проблеми та пропонувати механізми їхнього ефективного вирішення. На Миколаївщині в цьому плані сьогодні зроблено рішучий крок, який однозначно дасть позитивну динаміку в цьому напрямі”, — прокоментував Олексій Савченко.