» Новини » Юрій Голик очолив програму “Регіональний розвиток” в Українському інституті майбутнього

Юрій Голик очолив програму “Регіональний розвиток” в Українському інституті майбутнього


Екс-радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик очолив  програму «Регіональний розвиток» в аналітичному центрі «Український інститут майбутнього» (UIF).

Екс-радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик очолив програму «Регіональний розвиток» в аналітичному центрі «Український інститут майбутнього» (UIF).

За 4,5 роки роботи в Дніпропетровській області Юрій і його команда показали вражаючий результат. Зокрема, це будівництво і реконструкція сотень об’єктів у місті та області. Це більше ніж 500 доріг, 60 дитсадків, кілька десятків шкіл, 40 медичних установ, більше 20 стадіонів, спортивних комплексів і басейнів,

Сам Юрій Голик так прокоментував підсумки роботи команди Дніпропетровської ОДА в інтерв’ю одному з українських видань: “Ми в 14 разів збільшили витрати на інфраструктуру в області – до 4 мільярдів гривень на рік тільки в обласному бюджеті. […] Презентація-звіт про наші здобутки зайняла близько 300 сторінок, і все рівно туди все не помістилося”. А секрет успіху Юрій пояснив тим, що він і його команда “не вплутувались у політику, а залишались менеджерами”.

«Для нас це надзвичайне посилення, – прокоментував це призначення виконавчий директор UIF Віктор Андрусів. – Досвід і досягнення Юрія мають бути масштабовані в рамках всієї країни, і я переконаний, що наша нова програма «Регіональний розвиток» допоможе це зробити. Нарешті, ми більше активно почнемо просувати майбутнє в регіони».