» Новини » Зроби свій внесок – долучись до дослідження!

Зроби свій внесок – долучись до дослідження!

UIF нагадує: триває дослідження “Навички 21 ст.: що, де, як, скільки?”

Основою дослідження стане опитування, де ключовими питаннями є: які навички сучасні українці вважають найважливішими для побудови успішної кар’єри та де їх можна набути?

— Наша мета — максимально спираючись на практичний досвід, зрозуміти, які навички на сьогодні є актуальними як з точки зору роботодавця і топ—менеджера, так і сучасного працівника і підприємця або фрілансера, — розповідає експерт напрямку “Освіта” Українського інституту майбутнього Микола Скиба. — Важливо зрозуміти, якими навичками опитані користуються, якими — ні. Далі з’ясуємо джерела набуття цих навичок, тобто яка форма навчання дозволяє їх набути.

За його словами, запит на таке дослідження виникає із різних середовищ. Переважно — від бізнесових асоціацій.

«Причина такого запиту у тому, що роботодавці часто стикаються з неготовністю випускників шкіл, університетів, спеціальних тренінгів, бізнес-шкіл до реальної роботи. І тут важливо з’ясувати, чи навчають цим навичкам у всіх наведених закладах: від школи до бізнес-школи», — говорить він.

На підставі дослідження будуть підготовлені відповідні рекомендації та програми. Мета – допомогти сучасній людині адаптуватися до нових умов праці, які виникли у зв’язку із технологіями, соціальними настроями.

Дані приймаються до 22 вересня.

Посилання на анкету “Навички 21 століття”:

— погляд працівника
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdodbrKC0yVfDjEJO…/viewform

— погляд керівника
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdMrf3a4hoO5SPRBE…/viewform 

— погляд фрілансера
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeV8nmK4vJYqDYU2j…/viewform