» Новини » Підсумки першої презентації доповіді “Реформування ринку електроенергії в Україні”

Підсумки першої презентації доповіді “Реформування ринку електроенергії в Україні”

8 листопада у Центрі східноєвропейських та міжнародних досліджень (Zentrum für Osteuropa – und internationale Studien, ZOiS) відбулась перша презентація доповіді «Реформування ринку електроенергії в Україні: виклики та можливості», що була розроблена Українським інститутом майбутнього. Доповідь в основному була зосереджена на здійсненні макроекономічних оцінок  проведення та непроведення реформ ринку електроенергетики в Україні до 2030 року.

Учасники дискусії-презентації, представники аналітичних центрів, оглядачі та політики продемонстрували глибоку обізнаність у темах реформування галузі енергетики та про стан справ у секторі української енергетики та перспективах реформування. На зустрічі були присутні представники Фонд Європа університету Віадріна (Stiftung Europa-Universität Viadrina)

Німецький інститут міжнародних відносин та питань безпеки (Stiftung Wissenschaft und Politik)

Представники щотижневого німецького економічного видання (Verlag für Außenwirtschaft), Аналітичний центр Berlin Economics, Представники посольств інших європейських країн, Представник групи підтримки ЄС-Україна Торстен Вулерт, Незалежний старший науковий співробітник в Carnegie Europe та головний редактор блогу “Стратегічна Європа”Джуді Демпсі

Команда УІМ вдячна за проявлений інтерес до теми реформування українського електроенергетичного ринку.